Kom dog indenfor!

Min Billedverden!

Mine❤"Hjertebørn" er så absolut mine små Fantasibilleder. De er malet på ret små stykker japanpapir med akvarelfarver. Jeg lader fantasien og underbevidstheden råde uden at have et motiv i tankerne, når jeg begynder. Undervejs kommer jeg hurtigt frem til en passende titel. Klik på Fantasibilleder og se eksempler!

Jeg holder meget af at arbejde med akvarelfarver både ude i naturen og inde ved skrivebordet. I ferier og på rejser, hvor der ikke er tid til at sidde i flere timer med akvarelblokken, benytter jeg mig af små hurtige skitser. Klik på Akvareller og se eksempler!

I perioder kaster jeg mig ud i at male med akrylfarver. Også det er dejligt, men anderledes at arbejde med end akvarelfarverne. Det gode ved akrylmaleri er, at man kan male om og over, så meget man vil. Klik på Malerier og se eksempler!

Lige så dejligt, som det er at bruge pensel og farver, er det at bruge saks og papir enten til collager eller billeder. Dejligt er det også at rive papir i stedet for at klippe. Klik på Papirarbejder og se eksempler!

Papmaché er et ydmygt, men billigt materiale at arbejde med. Kyllingetråd og papruller kan bruges som skelet, som dernæst dækkes af mange lag papmaché. Da hvert lag skal tørre, inden næste lag påføres, er det en sen arbejdsproces. Til sidst males figurerne med akrylfarve. Klik på Små Figurer og se eksempler!

 

PS: Klik på et billede, og det forstørres!

PS, PS: Fremover vil nye billeder blive lagt ind og gamle udskiftet, når det er belejligt.